FEIN ALG 80 akkutöltő és 18V 3Ah/6Ah akkuk

Forradalmian új akkutöltő, valamint különböző kapacitású 18V akkuk kerülnek bevezetésre 2019. április 01-től. Az új akku-csomag leváltja a jelenlegi akku-csomagokat.

Alkalmazási területük széles körű, fúrás/csavarozás, magfúrás, csiszolás/vágás, valamint lemezek vágásánál alkalmazható FEIN akkus gépek esetében. A felhasználók egyértelműen profitálhatnak két nagy előnyéből:  hosszabb akku élettartam és rövidebb töltési idő.

Piaci bevezetés a jövőben a SELECT készülékeken keresztül történik. A felhasználó választja ki egyénileg a megfelelő akku-rendszert.

 

ALG 80 akkutöltő jellemzők

  • Gyors töltési idő, pl. Li-Ion-Akku 18V / 3 Ah: 26 perc (max. kapacitás 80% -a).
  • Magasabb töltő áram: 8 A
  • Kijelző tájékoztat az akku aktuális töltési állapotáról
  • USB csatlakozó további elektromos készülékek töltéséhez
  • Hőmérsékletmanagement a töltőkészülék aktív hűtésével
  • A korábbi ALG 50 befoglaló méretei maradnak, ezáltal kompatibilis a rendelkezésre álló kofferekkel

A töltőre és akkukra a gyártó 3 év garanciát vállal, így meghibásodás esetén a készülék ingyenesen ki lesz javítva vagy cserélve. A gyors töltési idő miatt rövidebb lesz a várakozási idő, mely nagymértékben megnöveli a gyártói hatékonyságot.

A felhasználó azonnal láthatja az akku kapacitását a töltés alatt és hogy a kívánt célra használható-e. Az USB csatlakozásnak köszönhetően pedig kiegészítő készülékek is csatlakoztathatók USB kábelen keresztül a töltőhöz, így igazán praktikus és kényelmes megoldást kínál pl. okos-eszközök töltésére.

Az új technológiának köszönhetően FEIN is az egyik legnagyobb teljesítményű töltőt kínálja a piacon.

FEIN ipari gépet keres? Itt megtalálja: https://ew1867.hu/fein-elektromos-ipari-szerszamok/