Elindultunk – a blog legyen velünk!

FEIN-ben gazdag jó napot!

Új weblapunkkal együtt elindítottuk blogunkat is, ahol a fémipar és a fémfeldolgozás ipari gépei lesznek a főszereplők. Örömmel vesszük, ha Magyarország bármely szegletében megtaláltok minket és olvassátok szakmai cikkeinket. Kikhez szeretnénk szólni? Mindazokhoz, akik a fémfeldolgozás területén dolgoznak, akiket érdekelnek az újdonságok, a minőségi ipari szerszámok, a technikai innovációk és az egyedi megoldások, legyen szó szénacél vagy rozsdamentes acél csiszolásáról, szalagcsiszolásról, magfúrásról, fúrásról és csavarozásról, valamint darabolásról.

Mint a 150 éves múlttal rendelkező német FEIN ipari elektromos kéziszerszám gyártó vállalat hazai vezérképviselete és szervize nem állunk meg itt. Termékkínálatunk további ipari felhasználású gépeket tartalmaz: szalagfűrészek, nagynyomatékú csavarozók, csiszológépek (sík- és palástcsiszolás, sorjázás, polírozás), gyökölők, manipulátorok, szegecshúzók. Fogyóeszközök, mint csiszolótárcsák és fűrészszalagok tekintetében is a profi minőséget képviseljük és kínáljuk.

FEIN ipari gépekhez 90 % os kiszolgálású raktárkészlettel rendelkezünk, így gépeink 2-5 napos javítása szervizünkben nem okoz problémát.

Területi vezetőink az országot felosztva járva személyesen is szakmai támogatást nyújtanak ügyfeleinknek. A tanácsadás mellett gépbemutatókat, valamint gép-és szerszámteszteléseket is szervezünk a fémfeldolgozó és fémmegmunkáló szektorban.

A blogot közösen, az EW 1867 Hungária Kft. munkatársai szerkesztik, így biztos, hogy közel 30 éves tapasztalat és szaktudás áll a háttérben. A témakörök szerteágazók lesznek. Ha tanácsra van szükséged, pl. milyen gépet válassz adott munkafeladathoz, vagy mely csiszolóanyag lenne ideális, keress bennünket telefonon vagy e-mailen. Mi szívesen támogatunk a hatékony megoldás megtalálásában.

Köszönjük, hogy velünk vagy az EWBLOG-on!