A legjobb multigép és az élenjáró akku-technológia kombinációja

A FEIN az oszcilláló – gyakrabban mutigépnek, multiszerszámnak is nevezett – gépek feltalálója. Az első gép 1967-ben került piacra a gyártótól. Azóta töretlen a fejlődése és sokan próbálták lemásolni. De az igazi az FEIN.  

A siker titka nem csak a gépek terhelhetőségében, teljesítményében van, hanem a gazdag tartozékkínálatban, akár 180 különböző vágó, fűrészelő, sorjázó, csiszoló, hántoló eszközzel.

A FEIN 2022 októberében az AMPShare akkuszövetséghez csatlakozott. Így a korábbi akkus AMM 500 és AMM 700 típusú gépek változatlan műszaki tartalommal, de a megújult akku-csatlakozással érhetők el. Az új AMPShare akku-csatlakozásnak köszönhetően az AMPShare rendszerrel rendelkező felhasználóknak egyszerűbbé válik akkus MultiMastert vásárolni.

A gépek különböző szállítási tartalmakkal érhetők el, akár akkuval és töltőkészülékkel.

Az új akku-csatlakozás új akkukat is eredményez. A 18 V-os Li-Ion akkumulátorok 4 Ah és 5 Ah kivitelben érhetők el töltöttségi szint kijelzővel. A COOLPACK 1.0 technológia gondoskodik a hosszabb élettartamról és futási időről a belülről kifelé történő hőelvezetésnek köszönhetően. A 4 Ah ProCore cellatechnológiás akkuk a COOLPACK 2.0 technológia révén 135%-kal hosszabb élettartammal rendelkeznek az optimalizált hőelvezetésnek köszönhetően, mint a normál akkumulátorok.

Ismerkedjen meg az új gépekkel és a számtalan alkalmazási lehetőségükkel ITT.

Töltse le katalógusunkat ITT.