KOMPAKT GÉP SZŰK HELYEKRE!

A kihívás adott – FEIN válaszolt: KBC 36 MAGFORCE mágnestalpas magfúrógép.

A gyártási, összeszerelési és felújítási munkák során gyakran előfordulnak szűk munkahelyzetek. A mindennapi termelő munka tapasztalatai azt mutatják, hogy

> körülbelül 10% -ában a felhasználó kénytelen furatokat fúrni a legszűkebb helyeken. Egy hagyományos felépítésű mágnestalpas fúrógép (a motor a szánon mozog) általában nem jöhet szóba a gép teljes magassága miatt.

> A kompakt mágnestalpas magfúrógépek alkalmazásának 58%-a az építkezés helyszínén történik. Emellett egy mágnestalpas fúrógép kb. 27% -ban függőleges helyzetben kerül rögzítésre a munkadarabhoz. Az esetek 4% -ában az alkalmazás a fej felett történik.

> A gerenda külső részéhez való rögzítés esetén, hagyományos felépítésű géppel, nő a leválás kockázata a munka során.

> A kompakt mágnesállványos fúrógépek felépítése miatt gyakran rossz a rálátás a fúrás helyére.

> Acélgerendáknál történő átalakításkor vagy felújításkor kétszeres anyagvastagságot kell átfúrni. A 25 mm fúrási mélység gyakran nem elegendő. 

> A leggyakrabban kompakt mágnestalpas magfúrógéppel végzett műveletek: fúrások rögzített gerendákba, darupályák belső fúrása, belső karimás furatok, furatok készítése járműalvázba a karosszériánál, menetfúrás alépítményekbe gépgyártás során.

A FEIN méretével, tömegével, univerzális alkalmazhatóságával és a munkabiztonsági tényezőket is figyelembe vevő géppel bővíti mágnesállványos fúrógép programját.

Ismerkedjen meg az új géppel és kedvező technikai paramétereivel ITT.

KBC 36 MAGFORCE bemutató film ITT érhető el.