Kerámia szemcsés csiszolóanyagok – hatékonyság és megtakarítás

Az új szemcsézet forradalmasítja a vágási és csiszolási eljárásokat. Gyors vágások, vagy nagy lehordási teljesítmény – hosszabb élettartammal. Ezt kínálják a GLOBE kerámia szemcsés tárcsái, melyek különböző méretekben érhetők el.

MIÉRT KERÁMIA SZEMCSÉS CSISZOLÓANYAG?

A legjobb minőségű kerámia szemcsék tulajdonságai eltérnek az alumínium-oxidtól és a cirkóniumtól a vágási/csiszolási sebességük, valamint hosszú élettartamuk miatt. Egy másik kiemelkedő tulajdonság a felhasználó által elvárt alacsony munkaterhelés a vágási/köszörülési műveletek során. Ez kevesebb erőfeszítést igényel a felhasználótól, mely kényelmesebbé teszi a munkavégzést és növeli a termelékenységet. 

A rendkívül éles kerámia szemcsék biztosítják a nagy termelékenységet, csökkentik a káros súrlódást és a hőfejlődést, így maximalizálva a vágási/csiszolási munka eredményét. Ennek következtében csökken a gödrösödés, üregképződés, amelyet egyébként utólag kellene eltávolítani más csiszolóanyaggal (pl. lapos tárcsákkal).

MIÉRT GLOBE CERAMIC POWER CSISZOLÓANYAGOK?

VÁGÁS – A TÁRCSA MELY CSÖKKENTI A KÖLTSÉGEKET – SG 60 SXBF CER

Minden kerámiaszemcse (kisebb és élesebb, mint az alumínium-oxid szemcséje) több százezer mikrokristályt tartalmaz, amelyek a vágási művelet során megsokszorozzák a tárcsa élettartamát és hatékonyságát, növelve annak pontosságát és hidegvágását. Az új és különleges GLOBE CERAMIC POWER vágótárcsát kifejezetten a sok és ultragyors vágás elvégzésére tervezték, megőrizve a kiváló és állandó vágási minőséget, valamint a fém minimális túlmelegedését (kevesebb sorja és kevesebb gödrösödés, üregképződés). Ideális minden acélhoz (beleértve a rozsdamentes acélt is), nagy igénybevételt jelentő munkákhoz az új, nagy teljesítményű kötőanyagnak és a megerősített szerkezetnek köszönhetően. Kiemelkedő termelékenységet és egyben a munkaerő költségek csökkentését teszi lehetővé.

CSISZOLÁS – EGY ÓRIÁSI LÉPÉS A CSISZOLÓTÁRCSÁK VÁLASZTÉKÁBAN  – SG 24 SBF CER

Minden kerámiaszemcse (kisebb és élesebb, mint a korund típusú) több százezer mikrokristályt tartalmaz, melyek  az önélező folyamatnak köszönhetően megduplázzák a tárcsa élettartamát és hatékonyságát, ezzel növelve a csiszolási kapacitást és pontosságot.

Az új és speciális CERAMIC POWER tárcsa kifejezetten hegesztési varratok eltávolítására, nehéz csiszolási munkákhoz, megmunkálási maradványok eltávolításához, acél anyagok élcsiszolásához, élletöréséhez és köszörüléséhez (beleértve rozsdamentes acél) lett tervezve. A különleges új generációs keverék, a kerámiaszemcsék különleges kombinációja és a tárcsa egyenletes kopása lehetővé teszi, hogy nagyon rövid idő alatt páratlan módon és egységesen végezzen lemunkálást minimális hőfejlődéssel és a munkadarab megégése nélkül.

RÖVIDEBB CSISZOLÁS IDŐ NAGYOBB LEHORDÁSI TELJESÍTMÉNY– Megnövelt termelékenység és hatékonyság a speciális kerámia szemcsének köszönhetően, ami nagyon magas lehordást tesz lehetővé (+58% összehasonlítva a korund tárcsákkal). Egyedülálló a piacon, drasztikusan csökkenti a munkaidőket.

HOSSZÚ ÉLETTARTAM ÉS NAGYOBB MEGTAKARÍTÁS  – A GLOBE által megalkotott speciális kerámia keverék a tárcsáknak példátlan tartósságot biztosít, amely kevesebb áram- és tárcsa használatot eredményez. Ennek eredménye gazdasági és termelékenységi előnyök. Mindez – a kevesebb hulladékkal, a kevesebb tárcsacserével és a több logisztikai előnnyel – a CERAMIC POWER-t környezetbarát csiszolóanyaggá teszi.

NAGYOBB FELHASZNÁLÓI KÉNYELEM ÉS PONTOSABB MUNKÁK – A nagy lehordási teljesítmény és a rövid munkaidő kisebb nyomást gyakorol a kezelőre, így a munka termelékenyebbé, gazdaságosabbá és kevésbé nehézzé válik. Ezen kívül a szabályos élkopás pontosabb csiszolást és kisebb igénybevételt igényel a csiszoló géptől, meghosszabbítva az élettartamot.

TESZTELÉS

A tárcsák a legnevesebb konkurenciákkal lettek tesztelve és a legjobb eredményeket produkálták.

LAPOSACÉL TESZT – SZÉNACÉL | 50 X 6 MM

RÚDANYAG TESZT – SZÉNACÉL | 12 mm

Tovább a GLOBE csiszolóanyagokhoz.