MÁGNESES SATU – Fein VERSAMAG

Az új FEIN VersaMAG rendszer – a szorítóerő mobillá változik

Egy egyedülálló satu, amely gyorsan, pontosan és intuitív módon rögzíthető bármilyen mágnesezhető felületre. A rendszer sokkal többet nyújt, mint egy hagyományos satu. A felhasználó pillanatok alatt biztonságosan és pontosan rögzítheti a munkadarabot.

Az állandó erős mágnes képezi a FEIN VersaMAG rendszer alapját. Különböző tartozék rögzíthetők rá, mint például a satu, beleértve a normál és magasított satupofákat, vagy a furatokkal ellátott hegesztőlapot.

A satuval ellátott permanens mágnesnek köszönhetően a satu már nem kötődik a munkaasztalhoz, hanem pontosan ott használhatók, ahol korábban a gyors rögzítés nagy kihívást jelentett: építkezéseken, műhelyekben és csarnokokban, függőleges síkokon. Különösen hasznos, ha gyors rögzítési megoldásra van szükség.

Az új, rugalmas rendszerrel a felhasználó könnyedén, gyorsan, pontosan és biztonságosan rögzítheti a munkadarabokat bármilyen mágneses felületre. A magasított satupofákkal nagyobb anyagok is gond nélkül befoghatók.  

A hegesztőlap tökéletes alternatívája a drága hegesztőasztaloknak. Kicsi súlya és kompakt kialakítása miatt helyhez kötött és mobil használatra is alkalmas. A munkadarabok könnyű és pontos beállítása a lyukrácsos rendszer segítségével történik.

Növeli a munkabiztonságot

Az új FEIN VersaMAG rendszerrel a múlté annak a veszélye, hogy a dolgozó kézben tartva, gyorsan munkálja meg a munkadarabot, vagy sok időt kell töltenie a beállítással.

Az állandó mágnesnek köszönhetően a FEIN VersaMAG gyorsan és pontosan beállítható. Ezt segíti  a 30%-os előmágnesezési lehetőség, mely biztosítja a satu pozícionálását. Az innovatív 2 rotoros rendszer akár 7800 Newton tartóerőt biztosít 12 milliméteres anyagvastagságtól minden mágneses felületen. Kisebb tartóerő már 4 milliméteres lemezvastagságtól is lehetséges. Az intuitív rögzítési elvnek köszönhetően a munkahelyi balesetek minimalizálhatók, mivel az alkatrészek biztonságos rögzítése többé nem jelent kihívást.

Széleskörű felhasználások

A mágneses satu alkalamzása számos lehetőséget biztosít. Függetlenül attól, hogy oszlopos fúrógépen történik a munkavégézs, vagy egy másik elektromos szerszámmal –  például sarokcsiszolóval vagy akkus csavarozóval – közvetlenül az építkezésen vagy műhelyben. A FEIN VersaMAG igazi problémamegoldó, és minden munka körülményhez alkalmazkodik. 

A FEIN folyamatosan fejleszti az állandó mágneshez kapcsolódó moduláris rendszert új tartozékokkal. A satu és a hegesztőlap mellett további tartozékok tervezése van már folyamatban. A következő újdonság 2023 októberében lesz elérhető.

A FEIN VersaMAG rendszer: Egyszerű. Mobil. Rugalmas. Tökéletes megoldás, hogy többé ne kelljen választania a határozott rögzítése és a gyors siker között.

Nézze meg a termékbemutató kisfilmet!

Az első képre kattintva ismerkedjen meg a műszaki paraméterekkel.