NEW!
Precíz, gyors, anyaghoz megfelelő fűrészlapok!
FEIN fűrésztárcsás daraboló.
Sarokcsiszolók különböző teljesítménnyel
a felhasználáshoz igazodva!
FEIN éllemarás akkus és hálózati kivitelben!
Egy "ütős" FEIN családtag 1050 Nm-ig!
FEIN ASCD 18-1000 W34
Professzionális szalagcsiszolás moduláris rendszerben!
GRIT gépek az iparnak és kisiparnak!

Ipari Gépek képviselete

Cégünk a FEIN német ipari elektromos kéziszerszámgyártó hazai vezérképviselete. Tevékenységi körünk lefedi a gépkereskedelmet, tartozék- és alkatrészellátást, valamint a szervízelést. A fémfeldolgozó ipart kiszolgálva bővítettük kínálatunkat, mely magában foglalja a cél- és általános gépek, valamint fogyóeszközök kereskedelmét.

Ajánlatunkban megtalálhatók csiszoló gépek, éllemunkáló gépek, szalagfűrészek, csavarozógépek, szegecselő gépek és manipulátorok (csuklós karrendszer). Természetesen ahhoz, hogy a gépek a maximális teljesítményüket leadják, a hozzájuk ideálisan illeszkedő – felsőkategóriás - kopóanyagokat is teljes körűen biztosítjuk.

FEIN -nel indultunk 1991-ben, így a FEIN minőség határozta meg a gondolkodásunkat kezdetektől fogva. Azóta többek lettünk és azt tapasztaltuk, hogy a FEIN minőség több, mint a Made in Germany minőség! Ez annak a bizonyossága, hogy többet kapsz a pénzedért, mint amit vársz, annak a biztonsága, hogy a FEIN gépek akkor is dolgoznak, amikor a többi gép már nem bírja.

More

Képviselt gyártók termékei

service

get to know our service

View

Már 30 éve a piacon!

Hosszú időbe telt, míg a missziós munkából mindennapos tevékenységünkké vált a felsőkategóriás gépek magyar iparban történő meghonosítása. Minőséget adunk át a képviselt programban, minőséget a szaktanácsadásban és minőséget a szerviz szolgáltatásban. 1991 óta arra törekszünk, hogy a magyar piac minél magasabb színvonalon kaphassa meg azokat a szolgáltatásokat, amelyek a fémipari vállalkozók napi életét hatékonyabbá teszik. Cégünk folyamatosan változik, alakul, mindig szem előtt tartva a piaci elvárásokat. Mi mások elégedettségéből táplálkozunk!
Ezért vagyunk mosolygósak! Ismerje meg történetünket!