EW 1867 a FEIN kizárólagos magyarországi forgalmazója

Cégünk, a gödöllői EW 1867 Kft.

A FEIN Német Ipari Elektromos Kéziszerszámgyártó Hazai Vezérképviselete.

Legfontosabb Erősségünk Az, Hogy Szakmai És Gazdasági Problémákat Oldunk Meg Gépeinkkel Fémipari Felhasználóinknál.

Ajánlatot kérek!

SZÉLESKÖRŰ
TERMÉKPALETTA

KIMAGASLÓ
SZERVÍZGYORSASÁG

FOLYAMATOS
ALKATRÉSZELLÁTÁS

ISMERJE MEG,

Hogy Hogyan Tudjuk Támogatni Vállalkozását A Fémipari Megoldások Területén!

Gombás Tibor, az EW 1867 Kft. ügyvezetője szerint „Ha jó a termék, akkor az értékesítőnek kevesebb a munkája.” Már 1991-ben, amikor a gépészmérnökként végzett Tibor egy asztalhoz ült a német FEIN cég vezetőivel, többek között az alapító, feltaláló Emil Fein dédunokájával, Wolfgang Feinnel, úgy vélte, hogy a FEIN az elektromos kéziszerszámok Mercedese.

Évtizedek teltek el, de a FEIN minőség a mai napig meghatározza a gondolkodásunkat kezdetektől fogva. Bár szélesebb lett az általunk forgalmazott márkák palettája, azt tapasztaltuk, hogy a FEIN minőség több, mint a Made in Germany minőség! Ez annak a bizonyossága, hogy többet kapsz a pénzedért, mint amit vársz, annak a biztonsága, hogy a FEIN gépek akkor is dolgoznak, amikor a többi gép már nem bírja.

Gombás Tibor

Az EW 1867 Kft. ügyvezetője

1991 Óta A FEIN Kizárólagos Magyarországi Forgalmazója.

SZAKMAI TANÁCSADÓINK

Bemutató Autóval Is Járják Az Országot

Cégünk 1991 óta arra törekszik, hogy a magyar piac minél magasabb színvonalon kaphassa meg azokat a szolgáltatásokat, amelyek a fémipari vállalkozók napi életét hatékonyabbá teszik. Tudjuk, hogy az ipari szalagcsiszológépek kulcsfontosságú eszközök lehetnek a vállalkozások számára, mi pedig igyekszünk megkönnyíteni az azokhoz való hozzáférést!

Területi vezetőink gondos előkészítést követően bemutató körutakra indulnak érdeklődő ügyfeleinkhez. A személyes találkozó során lehetőség nyílik a sokrétű alkalmazási lehetőségek megismerésére: síkcsiszolás, hengerpalást csiszolás, áthatás csiszolás vagy akár a sorjátlanítás.

Végre nem kell az üzemből, az irodából kimozdulni és átutazni az egész országot! Mindez a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzést célozza meg, valamint segít az üzleti döntések meghozatalában.

A FEIN AZ IPAR GÉPE,

De A Magán Megszállottaknak Is Örömet Okoz

A FEIN prémium minőségű elektromos szerszámait nem a saját fészerükben bütykölő, hobbi szakiknak találták fel. Ezeket a top kvalitású szerszámokat ipari felhasználásra álmodták meg, és a mai napig a fémipar igényeire szabják. Rendkívül hosszú üzemidő, modularitás, erő, teljesítmény, pontosság jellemzi a gépeket – és természetesen az árazásuk is ennek megfelelő.

Ezek a gépek szándékosan nem kaphatóak barkács áruházak polcain, mert a mi célunk az, hogy igazi fémipari szakértők kezébe kerüljenek a gépek, akik ki tudják használni a teljesítményüket.

FEIN MINŐSÉG

Tudta, hogy a FEIN már több mint 150 éves múltra tekint vissza a szerszámgyártás terén? Az elmúlt évtizedekben a német vállalat számtalan mérnöki csodát alkotott, amelyek megkönnyítették az ipari termelést.

Az igazi áttörés 1895-ben történt, amikor a cég bemutatta az első elektromos kézifúróját! Ez az innovatív eszköz nemcsak a FEIN számára jelentette az új korszak kezdetét, de az iparág egészét is megváltoztatta. Ezzel az első fúróval a technológia és az innováció iránti elkötelezettségük világossá vált, és ez az elhivatottság máig tart! A FEIN vállalatot azóta is az elektromos kéziszerszámgyártás meghatározó úttörőjeként tisztelik.alában.

SZERVÍZ

Szervizünk biztosítja a gépek 48 órán belüli visszakerülését a gyártósorra. Megbízható csapatunk rutinosan, szakszerűen végzi a karbantartási, javítási munkálatokat telephelyünkön.

GARANCIA

Természetesen Mit Nem Érne Egy Kiváló Termék Garancia Nélkül. Regisztrált FEIN Elektromos Gépekre Akár 1 + 2 Év Garancia Is Biztosítható.

FEIN Termékkínálatunk

Csiszolás és
Polírozás

Fúrás és
Csavarozás

Mágneses
Alapfúrás

Csiszológépek

Rozsdamentes
Acél

Szalagcsiszoló
Gépek

Ajánlatot kérek!

A KEMÉNY MUNKA MEGHOZZA GYÜMÖLCSÉT

Szépen hangzik az 1991 óta tartó zökkenőmentes sikeres működés, de mint minden történetben, itt is voltak mélységek és magasságok.

A 2008-as válság a magyar piacot is komolyan érintette, 40%-kal vetette vissza a FEIN eladásait hazánkban. Az anyacég karcsúsítást tervezett, de ügyvezetőnk, Gombás Tibor pár nap alatt összedobott egy olyan tervet és jövőképet, amely idővel még a német cég legfelső vezetőit is meggyőzte. Olyannyira, hogy felajánlották Tibornak, hogy vásárolja meg a magyarországi céget. Tibor lényegében mindent egy lapra tett fel: a FEIN-től hitelt kapott, a fedezet pedig a saját háza volt. Mindezt azért, mert mindennél jobban bízott a termékben. Tudta, hogy azoknak a szakembereknek, akik nem engednek a magas minőségű munkából, a FEIN eszközei, szerszámai megkerülhetetlenek.

Így indult el aztán 2013. novemberében, azaz szinte napra pontosan 10 éve az EW 1867 Hungária Kft., és vele együtt egy igazi sikersztori. A cég a 2013-as 400 milliós forgalomról mára elérte az 1 milliárdot.

Tibort mindig is lenyűgözte az alapító Emil Fein kettős személyisége: zseniális feltaláló és kiváló üzletember. Ha Tibort csak az utóbbi tulajdonsága varázsolta volna el, akkor talán nem érdekelné, hogy milyen minőségű termékeket kínál a szakembereknek. De a mai napig rajong a technológia újdonságaiért, azokért az eszközökért és szerszámokért, amelyek megkönnyítik a szakemberek munkáját. Valószínűleg ezért is olyan népszerű a FEIN gépek mellett maga a magyar vállalat, az EW 1867 Hungária Kft. is.

„Annyira nem vagyok gazdag, hogy olcsó termékeket vásároljak!”

Az örökérvényű mondás az elektromos kéziszerszámgyártók piacára is igaz. A végfelhasználó életét nehezítik meg pontatlanul, gyengén működő, hamar elromló és/vagy gyakran szervizt igénylő márkák termékei.

Rövid táv helyett mi is hosszú távon gondolkodunk: mi szolgálja ügyfeleink érdekét igazán? Egy silány és olcsó termék, vagy egy megbízható, 150 éve a piacot szolgáló gyártó terméke?

EW 1867 Kft. Minden jog fenntartva. | Adatkezelési tájékoztató | Cookie beállítások