Ismerje meg a Globe márkát bővebben

Az alapító a Bolognai Egyetemen volt professzor, majd fiai vették át tőle a cégvezetői karszalagot.

Míg a 70-es évek elején minden mechanikusan készült, a két fiú, Giovanni és Pietro automata gépsorok tervezésével és vásárlásával keltették való életre a gyártást, amivel megjelenhettek már a
világpiacon is!

A mai termelés több, mint 30-millió darab csiszolóanyagot bocsát ki évente 50-től 800 mm-es átmérőig. A cég csak felsőkategóriás minőséget enged ki a gyárból – ez filozófiájuk lényege!

Turbotwister ®

Mind sík, mint íves felületek megmunkálásra alkalmas. 75-től 180 mm-es Ø –ben létezik, és 3 szemcseminőségben szállítja a Globe: K 24, K 36 ill. K 100.
Tudásuk egyedülálló: a szabadalmaztatott spirál horony kialakítás a csiszoló felületen egy nagyon hatékony levegő áramlást biztosít, amely hűti a fém felületet a túlmelegedéstől. A 3 mm mély piramis kialakítású horony nagy és állandó anyag leválasztást biztosít minden anyagon!

Az így kifejlesztett csiszolóanyag jóval hosszabb élettartamú, ráadásul egyesíti a lamellás tárcsa rugalmasságát és finomabb csiszolási felületét a tisztítókorong keménységével.

1 tárcsa, amely gyors anyagleválasztást és végleges felületi minőséget is biztosít!

Globe X-cellence ONE vágótárcsa

Precízebb, mint a svájci óra.

Az X-cellence vágótárcsa teljesen új műgyanta kötéssel rendelkezik a csiszolóanyagok piacán: ennek a tárcsának a speciális, csonka kúp alakú formája soha nem látott áttörést jelent a süllyesztett központú vágótárcsák között. Valós 1 mm-es vastagság. Fe, S, Cl-mentes, így alkalmas rozsdamentes anyagok vágására is.

Előnyök:

  • egyenes és tiszta vágás
  • nem hajlik vagy vibrál
  • extrém precíz tárcsa
  • nagyon nagy vágási sebesség
  • csökkentett fogyasztás
  • biztonságos mély vágások esetén is
  • egyedülálló vágási behatolás
  • Fe-, S-, Cl-mentes (rozsdamentes alkalmazás)

Kalkulátor

Az alábbi kalkulátorral kiszámolhatja, hogy a jelenleg használt tárcsa lecserélésével mekkora költséget takaríthat meg.

Válasszon felhasználási módot

Töltse ki az alábbi mezőket:

A megadott adatok alapján évente nettó

megtakarítást érhet el termékeink használatával!

A kiszámolt érték tájékoztató jellegű. Mindez az eddigi több mint 100 cégnél elvégzett 250 teszt eredményeiből tevődik össze és folyamatosan frissülő adatbázisunkkal töltjük fel. A számolásban bérköltséget, anyagköltséget és tárcsa csere miatt kieső idő költségét is számolunk, így jön ki a végösszeg, ami a megtakarított összeg formájában látható. A helyszíni tesztelés Önt is meg fogja győzni!

Töltse ki a lenti mezőket, hogy kollégánk teljesen pontos és részletesebb kalkulációt készíthessen Önöknél:

Letöltöm a GLOBE
online katalógust

Letöltés