Ismerje meg a Plarad márkát bővebben

A Plarad csavarozó rendszereire bátran számíthat.

A világ legnagyobb csavarozógép termékpalettájával – a kézi erősokszorozóktól kezdve az automata csavarozási rendszerekig – valamint a legátfogóbb szervizprogrammal rendelkező gyártó.

Kézi erő-sokszorozó

Maximális nyomatéka 10.100 Nm. Karbantartásokra, helyszíni javításokra javasolt készülék.

Elektromos csavarozó gépek

Elektromos csavarozó gépei akár 4800 Nm nyomatékot teljesítenek.

A digitális multifunkciós kijelző kényelmes és professzionális működtetést biztosít, mely egyszerű felhasználással párosul. Túlmelegedés esetén automatikus leállási funkció védi a gépet a károsodástól.

Külön típus áll rendelkezésre a folyamatos szereléshez, karbantartáshoz és gyártáshoz manuális vagy automata 2 fokozatú hajtóművel. A könnyű súly és a kifinomult ergonomikus profil a könnyű kezelést biztosítja.

Akkus csavarozógépek

Akkus csavarozógépek akár 4800 NM nyomatékig. Kényelmes használat, automatikus reteszelés. Könnyű, kompakt kivitel.

Az opcionálisan elérhető programnak köszönhetően (DDS – Diagnostic Setting Software – diagnosztikai beállítási szoftver) fokozat blokkolással és szerszámdiagnosztikával az Ön felhasználását figyelembe véve optimális beállítást tesz lehetővé.

Teljesítménytől függően 6 változat érhető el.

Pneumatikus változat

Teljesítménye akár 6500 Nm. Folyamatos szereléshez, karbantartáshoz és termeléshez, valamint az olaj- és gáziparban vagy éppen a bányászat érzékeny területein
ideális szerszám.

Az alacsony rezgésű technológia védi a felhasználó izmait és ízületeit, hatékonyan megakadályozza a kéz-kar vibrációs szindróma előfordulását. Felhasználóbarát kezelését a
rendkívül könnyű súly és a kifinomult ergonomikus profil teszi lehetővé.

A pneumatikus csavarozó kétféle változatban kapható: kézi és automata 2 sebességes
sebességváltóval.

Hidraulikus csavarozógépek

Maximális nyomatéka 65.000 Nm. A különböző típusok különböző alkalmazási feltételeknek tesznek eleget: szűk és nehezen hozzáférhető területek,
problémás csavarozási esetek, vagy ahol más csavarozó készülékek nem használhatók, mert kevés a hely a meghúzandó csavar felett vagy az oldalirányú távolság túl kicsi.

Letöltöm a Plarad
online katalógust

Letöltés

Letöltöm a Plarad nyomatékkulcs
online katalógust

Letöltés